Mahaco Fijnmetaal is in 2007 opgericht in Haarsteeg voor de productie van onderdelen voor Mahaco Special Machinery. Het bedrijf wordt dagelijks gerund door de broers en eigenaren John en Jan van der Geld. De dagelijkse leiding is in handen van Jan van der Geld en de financiƫle zaken worden door John van der Geld behartigd.

Betrouwbare toeleverancier

Sinds de start hebben ook andere klanten hun weg gevonden naar Mahaco Fijnmetaal. Door een intensieve samenwerking met collega-bedrijven is Mahaco Fijnmetaal in staat een totaal pakket aan te bieden.

Klanten

Mahaco Fijnmetaal maakt onderdelen voor bedrijven in div. branches, zoals steenfabrieken, grondverzet, machinebouwers, constructiebedrijven, foodsector en producenten van spuitgietmatrijzen en snij- en buigstempels. Bij de ontwikkeling van onderdelen wordt vaak een beroep gedaan op de kennis van Mahaco Fijnmetaal i.v.m. de maakbaarheid van bepaalde onderdelen en de keuze van materialen. Voor deze diensten heeft Mahaco Fijnmetaal een afdeling engineering en daarnaast een netwerk van specialisten, waaronder Mahaco Special Machinery, waar zij een beroep op kan doen.